Thursday diary

By Markéta Koutová - 9:06

Dny strávené procházkami po Praze jsou jedny z mých nejmilejších. S přítelem jsme strašně dlouho přemýšleli nad tím, co budeme dělat, až jsme nakonec nasedli na tramvaj číslo 8 a vyrazili do centra. Prošli jsme si nejrůznější známé i zapadlé uličky a procházku zakončili na Staroměstském náměstí, kam se nám náhodou podařilo dorazit při západu slunce. Strašně se mi líbilo, jak byly budovy krásně nasvícené a ještě ke všemu nám tam hrál nějaký pouliční muzikant na piáno.
 Po takových dnech se vždycky cítím plná energie a mám pocit, že je všechno tak, jak má být. Jsou to okamžiky naplněné jenom přítomností, kdy se snažím jen být a nemyslet na to, co všechno musím ještě udělat do školy a co je potřeba jinde a to je dělá tak vzácnými. Je důležité se občas odprostit od nejrůznějších věcí, které nás tak akorát jen stresují a prostě být a nic víc neřešit. 













  • Share:

You Might Also Like

17 komentářů

  1. Jee, já bydlet v Praze, tak jsem pořád někde a obdivuju každý kout města.. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Juu, to musel být úžasný výlet. :) Já mám takové podzimní procházky ráda, ale boužel v Praze nebydlím, to by byla asi jiná podívaná, než na vesnici. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vesnice má zase úplně opačný nádech, ale oboje je na podzim krása :)

      Vymazat
  3. Také jsme se byli s přítelem o víkendu projít - po náměstí v Hradci Králové kde jsme zjistili, že se zrovna běhají nějaké závody a jeden z nich byl půlmaraton, tak jsme na to celkem koukali :) Venku jsme byli jenom v mikinách, protože bylo celkem dost teplo. Babí léto jak má být :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to musel být také krásný výlet :) jednou jsme takhle náhodou sledovali půlmaraton ve Stromovce, byla to zábava :D :)

      Vymazat
  4. Já Prahu nemusím, ale ráda si jdu projít nějaké město, objevovat hezká zákoutí, což má Praha taky :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to mám jak kdy podle nálady, občas volím přírodu :)

      Vymazat
  5. Krásné fotky! :)
    Dlouho jsem se jen tak neprošla po Praze. Nedávno jsme to měli v plánu s přítelem, ale nevyšlo nám počasí bohužel :(. Foukal dost vítr :(.

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) to počasí je občas zrádné, to moc dobře znám :D :/

      Vymazat
  6. Krásné fotky :) Taky se ráda občas jen tak projdu městem, parkem, je to skvělé odreagování :)A Praha má moc pěkná zákoutí :)

    OdpovědětVymazat
  7. To máš pravdu. Když jsem byla na střední, tak jsem se v Praze ráda procházela. Teď, když je ta možnost se v Praze procházet, tak se vždycky vydám s chutí, protože člověk pozná i něco nového. Jinak moc pěkné fotky :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, mám pocit, že Praha má stále co nabídnout a člověk jí prostě nemůže 100% znát :) děkuji :)

      Vymazat
  8. Bože, ta panda je úžasná! :D <3 a jinak Praha je krásná a kort při západu slunce, jé. Kdyby tam nebylo tolik turistů, jakože hlava na hlavě, tak se mi tam líbí ještě víc! :-)

    http://happi-er.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ti turisté mě také občas štvou, ale s tím člověk bohužel nic neudělá :)

      Vymazat
  9. Nádherné fotky! Do Prahy jezdím jen nakupovat do Ikei 😀 jinak bych se tam sama úplně ztratila!

    OdpovědětVymazat