K Superstar

By Markéta Koutová - 3:17

Ahoj všichni! Hned na začátek bych vám všem chtěla hrozně moc poděkovat za vaši podporu, protože mi od vás chodily neskutečně milé zprávy a od včerejšího večera se stále ptáte, jak to tedy dopadlo, tak zde to máte..

Konkurz se konal v hotelu Grandior v Praze. Když jsme dorazili, před budovou už čekalo hodně lidí. Byla mi neskutečná zima a kytara mi úplně promrzla.
Uvnitř jsme dostali smlouvu k podepsání a bylo mi přiděleno pořadové číslo. Sedli jsme si do větší auly, kde jsme vyčkávali na to, až mě zavolají. Potkala jsem tam jednoho moc super kluka, který se se mnou rozezpívával a šlo nám to spolu skvěle. On šel na řadu o dost dříve než já a bohužel ho nevybrali. Prý se do soutěže až tak nehodí.
Já a mamka jsme stále čekali a čekali, až mě tedy okolo 12 hodiny zavolali. Chodili jsme v partě po pěti lidech. Šla jsem jako třetí a vím, že ti dva přede mnou se bohužel nedostali. A co já? Já jsem bohužel také nepostoupila. V komisi zasedaly dvě profesorky z konzervatoře, které mi řekly, že mám krásný a čistý hlas, ale že se do soutěže, stejně jako můj nový kamarád, nehodím. Vyslechla jsem si, že jsem spíše rockerka a taková písničkářka, než popová hvězda a myslím, že měli pravdu. Rock je hudební směr, který mě baví ze všeho nejvíce a už jen to, že jsem si na konkurz zvolila písničku od Rolling Stones o tom dost vypovídá. Každopádně abych to nějak shrnula, tak paní v komisi byly moc milé a jsem ráda, že můj zpěv pochválily. Kluci z kapely jsou spíše radši, že jsem nepostoupila, protože měli strach, abych jim poté neutekla do jiné skupiny, ale to bych jim nikdy neudělala. Mám je prostě jako druhou rodinu a nevyměnila bych je. Jsem ráda, že jsem si to vyzkoušla a upřímně jsem to tak napůl čekala. Není to jen o zpěvu, ale také o tom, jaký ten člověk je a já asi nejsem ta pravá, která se hodí do světa popu a celkvoě showbyznysu.
Pokud také zpíváte a chcete něco takového zkusit, tak určitě nemusíte mít žádný strach. Je to dobrá zkušenost. :)



  • Share:

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Jee tak to je škoda, ale alespoň máš o novou zkušenost více. I jedna mamky kamarádka tam měla dceru a taky jí nevzali se slovy že se tam prostě nehodí. Oni hledají asi nějaké exoty nebo nevím, ale každopádně ti alespoň řekli, že máš krásný hlas. Teď se skupinou na sobě makejte a jednou jim to ukážete že to jde i bez Superstar :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  2. To je škoda, že jsi nepostoupila, ale přijde mi že tahle soutěž je spíše komerční než o tom, kdo zpívá dobře ... takže je to možná tak lepší, aspoň se můžeš věnovat kapele a držím vám palce :)
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Mě tedy taky pěkně mrzí že ses nedostala :( Ale na druhou stranu, jak píší holky, jde hlavně o tu show :) Já osobně si pamatuji některé soutěžící z minulých let, ale už ani nevím kdo vyhrál naposledy :D Jdi si dám za svým snem a investuj svůj čas třeba do nového CD se svou kapelou :) Držím palce, ať se ti daří

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem ráda, že ti aspoň pochválili hlas :) Nakonec možná budete ve světě showbyznysu s kapelou,kdo ví! :D Je taky super, že sis díky Superstar našla nového kámoše :)

    OdpovědětVymazat