Weekly diary | téměř sami v ZOO

By Markéta Koutová - 10:33

Ahoj všichni! Jednu dobu jsem psávala každý měsíc shrnutí o tom, jak jsem se měla, co jsem dělala a tak dále, ale mělo to pro mě jednu nevýhodu v  tom, že už jsem přes ten měsíc zapomněla, co se vlastně všechno stalo a některé fotky se mi ztratily nebo se nechtěly načíst (občas mi iPhone nenačítá některé snímky a nechápu proč), a tak jsem se rozhodla, že tenhle koncept trochu pozměním na týdenní. Nejspíš to nebude úplně každý týden, protože ne vždy dělám něco zajímavějšího, ale připadá mi to jako fajn způsob, jak vám ukázat o něco více ze svého života. :))


Už vloni jsem ve škole moderovala jednu akci a letos jsem k tomu byla pověřená znovu a zjistila jsem, že je to věc, která mě vážně baví. I když se na mě dívala skoro plná tělocvična lidí, tak jsem necítila žádnou nervozitu a užívala jsem si to. Jak jste na tom s mluvením před lidmi vy? Máte z toho strach?

Ve čtvrtek jsme byli s přítelem na večeři v té stejné restauraci jako minule a opět jsem byla naprosto nadšená. Poprvé jsem si tam dala polévku PHO a nyní sushi. Oboje bylo výborné a restauraci vám můžu vřele doporučit. Jmenuje se to tam Pho Original a je to kousek od Náměstí Míru.



V pátek jsme byli se školou na exkurzi v pražské ZOO, kde už jsem sice byla nejméně desetkrát, ale stejně jsem si to maximálně užila a hlavně jsme tam byli ve všední den dopoledne a přišli jsme na otvíračku, takže tam ze začátku bylo úplně prázdno. U žiraf, ledních medvědů a slonů jsme byli úplně sami - jen já a dvě kamarádky. Byl to vážně zážitek, protože jinak tam bývá hlava na hlavě.











Víkend jsem si užívala s přítelem, on měl dva turnaje, kde jsem ho byla podpořit a jinak jsme se váleli v posteli. Klasika :)). Jaký byl váš týden?

  • Share:

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Škola, nákupy a vikend v klidu na vesnici. :) Jinak mluvení mam vpohode max před lidmi co znám, jinak jsem nervózní!

    OdpovědětVymazat
  2. Uklízení , nakupování, vaření, pečení... Prostě to co mě baví 😀 jo a mluvit před lidmi moc neumím 😀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to dříve také neuměla a nechápu, jak se stalo, že mi to najednou nevadí :D :)

      Vymazat
  3. Já Pho úplně zbožňuju, tak super tip, kam zajít! :D A ty fotky ze zoo, ty jsou krásné! Já měla týden učení a školy a cvičení. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Můj víkend byl celkem fajn, hlavně jsem se po dlouhé době viděla s přítelem, což bylo to nejlepší.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat