ROOM update

By Markéta Koutová - 12:54

Ahoj! Tak už mám konečně pocit, že je můj pokoj tak nějak dotažený do konce a hotový. Zhruba před týdnem mi přišla knihovna z Ikea, která je pro mě takovou nezbytností. Knihy se mi tam vešly úplně akorát, ale co budu dělat, až si dokoupím nějaké další, to opravdu netuším. Uvažuji, že si ještě nad psací stůl nechám přidělat pár poliček.
 Předevčírem jsem chytla tak trochu tvůrčí náladu a dodělala jsem si nad postel a stůl pár nových obrázků a mám pocit, že to hned vypadá o něco útulněji a zabydleněji.
 Ještě přemýšlím nad tím, jestli si na okna pořídit nebo nepořídit záclony. Mám tam žaluzie, takže dovnitř vidět není, ale mamka mi pořád tvrdí, že by to se záclonami vypadalo útulněji. Jak to vidíte vy?
A mimo jiné jsem si extrémně zamilovala svůj konferenční stolek, ze kterého jde sundat vrchní část a dá se používat jako tác na jídlo nebo odkládací plocha.









XOXO <3

  • Share:

You Might Also Like

14 komentářů

  1. Máš fakt krásnej pokoj, ty barevný dekorace na bílý stěně vypadaj krásně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já to vidím tak, že bych tvoji postel a knihovnu potřebovala :-D
    Jinak za mě záclony, my to máme také i když máme žalusky. Přeci jen žalusky nepustí tolik světla a někdy je super je celé odhrnout. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi si ty záclony nakonec pořídím, jak to tak podle komentářů vidím :D :)

      Vymazat
  3. Máš nádherný pokoj a ty obrázky tomu fakt daly něco do sebe! :D Jinak já jsem vždycky byla zvyklá na záclony, že přes den se žaluzky oddělaly a stačily záclony, ale od té doby co jsem na bytu s přítelem, tak mame rolety a naprosto nám to vyhovuje! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! :) My máme právě po celém domě záclony a jen u mě v pokoji jsou žaluzky, tak mi to alespoň připadá takový jiný :D

      Vymazat
  4. Juu, máš pěkný pokoj. :) Třeba by ty záclony vypadaly hezky, já mám raději asi žaluzie, ale to spíš protože jsem na záclony moc navyklá. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Pokojík máš krásný, já osobně mám taky žaluzie a záclonu takovou kratší přesto mám, mamka má pravdu vypadá to útulněji :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) My máme dole v kuchyni a v obýváku krátké záclony a ty se mi fakt líbí, tak uvidím :)

      Vymazat
  6. Pokoj máš nádherný :) Já jsem určitě pro záclony, pokoj pak vypadá tak nějak víc úplnější a útelnější :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. Ten konferenční stolek, co se dá použít jako tác je skvělý! :) Stejně tak obrázky. Záclony by byly určitě hezké, jen to bude chtít i nějaké tmavší závěsy k tomu, protože samotné záclony ti od přímého světla, které ti občas může vadit nepomůžou :)

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt super :) Máš pravdu, musela bych si pořídit i závěsy :)

      Vymazat