Leden 018

By Markéta Koutová - 5:07

Tak máme první měsíc roku 2018 úspěšně za sebou! 
Doufala jsem, že do nového roku vstoupím pěkně, ale zase to nějak nevyšlo. Opět jsem se bohužel mohla přesvědčit, co lidé dokážou. Jsem asi mírně zklamaná, doufala jsem, že tenhle rok bude lepší, ale zatím to tomu vůbec nenasvědčuje. A co jinak? Myslím, že se nic úžasného nebo převratného nestalo, tak nějak vše při starém. Narozeniny jsem oslavila se svýma nejlepšíma kamarádkama Madlou a Aničkou, byly jsme v kině na Zoufalé ženy dělají zoufalé věci (vůbec nedoporučuji) a ve Waf-Waf. Celej měsíc se zakončil dnešním předáváním vysvědčení, které se mi moc nevyvedlo. Umělkyně si můžu říkat asi hlavně proto, že mé známky na střední jsou docela katastrofa.
Tak nějak už nevím, co k celému lednu říct, ale připadal mi nekonečný a poměrně psychiky náročný, ještě, že už je skoro pryč.
Časem bych nejspíš chtěla vydat svou vlastní sbírku básní a prózy, ale je to běh na neskutečně dlouhou trať a nejsem si úplně jistá, jestli na to mám, to se ještě uvidí. :)
Jaký byl váš měsíc?


 



 




  • Share:

You Might Also Like

14 komentářů

  1. Tenhle měsíc mi taky nepřišel nějak extra super. Měla jsem zkouškové, což bylo značně hektické. Ta poslední fotka je hezká :) Joa z vysvědčení si nic nedělej. Na známky stejně nikdo nekouká a v životě jsou zbytečný :) :D Jako fakt.

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zkouškové chápu, ale tak alespoň, že už ten měsíc končí :)
      děkuji a máš pravdu! :D :)

      Vymazat
  2. No na Zoufalé ženy som bola v kine aj ja, a musím povedať že keby nič iné, tak tento film by stiahol skóre môjho mesiaca minimálne o 30%. Filip Renč by sa radšej mal už venovať nanajvýš tak natáčaniu dokumentov o huculoch ( :( ). No proste sklamanie. Inak vysvedčenie na gympli mám čoraz horšie (ako relatívne jednotky až na matiku, bez ktorej by som považovala svoj život za omnoho krajší), ale na tom vysvedčení naozaj až tak nezáleží, obzvlášť nie na polročnom :). Tak snáď budeš mať ďalší mesiac lepší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám na ten film stejný názor. Také jsem na gymplu no a občas si říkám, jestli to nebyla chyba.. Děkuji :)

      Vymazat
  3. Pěkné fotky :) můj leden byl celkem nabitý, protože se blížilo zkouškové, spousta prezentací a úkolů, učení... zítra mě ještě čeká snad už poslední zkouška. Už se těším docela na odpočinek :D a o tom, jací lidé jsou, se bohužel přesvědčuji dnes a denně, pořád mě to dovede překvapit.

    LENN

    OdpovědětVymazat
  4. Mrzí, že nový rok nemáš zatím zrovna nejlepší, ale věřím, že bude líp :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Vidím, že leden nebyl skoro u nikoho nijak záživným ! :D Já měla zkouškové, jako některé holčiny nademnou, takže jsem ráda, že leden už je pryč! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem si myslela že leden bude lepší. No nakonec jsem zjistila že už je únor a leden utekl tak rychle, že jsem se nestačila ani otočit :D Každopádně držím palečky ať se daří a z vysvědčení si nic nedělej :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  7. Tak dodatečně všechno nejlepší k narozeninám! :) Do waf-waf se s přítelem v dohledné době také chceme stavit :) Všechno zlé je k nečemu dobré ;) teď už bude určitě lépe ♥

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat