Baza Light krém | Recenze

By Markéta Koutová - 11:03

Ahoj všichni! Doufám, že jste si naplno užili víkend. Dneska bylo venku nic moc počasí a tak jsem si řekla, že bych mohla konečně napsat článek o mém momentálně nejoblíbenějším krému, na který teď nedám dopustit.


 Na tenhle krém jsem přišla úplnou náhodou. Doporučila mi ho paní v lékárně, když jsem si šla koupit nějaké léky na kašel. Prodávají ho v lékárnách Dr. Max, ale dá se sehnat i na různých e-shopech. Je určený na péči o pokožku, její ochranu, regeneraci a čištění.


 Ze začátku jsem od něj neměla nějaká velká očekávání, ale neskutečně mě překvapil. Už po prvním použití byla moje pleť krásně hebká a po delším používání vidím velké změny v čistotě pleti a jejím celkovém vzhledu. Měl by se užívat dvakrát denně - ráno a večer, ale většinou ho používám jen večer a stačí to.


 Krém obsahuje zinek, který by měl zmírňovat projevy akné, regulovat tvorbu kožního mazu, snižovat výskyt rozšířených pórů, zmatňovat pokožku a potlačovat různá začervenalá místa. Dále také obsahuje skvalan, který hydratuje a bisabolol, který zjemňuje a vyhlazuje.

 Hodně trpím na suchá místa kolem nosu a s tímhle krémem mám pocit, že se to opravdu zlepšilo. Velké plus pro mě je, že se takřka hned vstřebá a já nemám ještě dlouho po nanesení mastnou pokožku. U některých krémů se mi stává, že mám po nich o něco mastnější pleť nebo naopak úplně suchou, ale u tohoto jsem zatím ani jeden z případů nezaznamenala.


 Co se týče krémů, tak jsem neskutečně vybíravá a málokdy se mi stává, že by mi na krému vůbec nic nevadilo, ale na tomto jsem vážně nenašla žádnou zápornou vlastnost, takže pokud hledáte nějaký dobrý krém, který regeneruje a stará se o pokožku, tak určitě moc doporučuji!

  • Share:

You Might Also Like

11 komentářů

  1. Slyším o něm prvně, ale kouknu na něj. Možná by mi pomohl se suchým čelem :) Děkuji za tip!

    OdpovědětVymazat
  2. To zní super, asi se po něm podívám, protože mám rozšířené póry a nenašla jsem zatím svůj oblíbený produkt na tuto problematiku :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  3. Skoda, ze si neuviedla i zlozenie. Chcela som vediet na akom principe vlastne funguje.
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
  4. Tak o něm čtu poprvé :) Já mám ráda obyčejnou olivovou isoldu.. možná je to tím, že mi ta vůně vždycky připomene dětství :D :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá zajímavě :-) Já mám velmi ráda krémy, které obsahují zinek, protože je to záruka, že něco pro tu pleť udělají :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ten potřebuju!! Mám problémy s pletí docela dost a nic, co by zabíralo, jsem ještě nezkusila... Tenhle krém je sice, koukám, dražší, ale jestli mi má pomoct, tak do něj jdu! :)) Díky za tip.

    wonderful-time.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  7. To je moc super tip, díky za něj! Také trpím na suchá místa kolem nosu. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Wau, tak tie jeho zložky sú určite náponocné! Produkt vyzerá veľmi fajn ♥ ◡‿◡✿

    Blog de la Licorne

    OdpovědětVymazat