Změna

By Markéta Koutová - 6:07

Ahoj všichni! Už to bude rok, co vznikl tenhle blog. V podstatě je to nejdéle, co jsem u jednoho jediného blogu vydržela. Občas nestíhám přidávát články tak často, což mě mrzí, ale ten "opravdový" život je pro mě stále mnohem důležitejší, než ten na sociálních sítích. 



 Poslední dobou jsem hodně přemýšlela nad tím, že bych svému blogu chtěla dát nějaký nový nádech, trochu ho pozměnit, protože už je to přeci jen rok pořád úplně stejné a tak jsem se rozhodla, že začnu změnou vzhledu. Žlutá už se mi okoukala a nastoupila na scénu má stále oblíbená černá barva. Zatím se mi ta změna moc líbí, co vám? Chci se do toho světa blogování opět pořádně vrhnout, už mi to chybí a v hlavě se mi pomalu rýsuje pár nápadů na články.
 Tenhle článek bude nejspíš spadat do kategorie "Ze života", proto bych se vám mohla svěřit s tím, co je u mě nového. Asi pro mě nejdůležitější věc je ta, že jsem úspěšně zvládla dokončit prvák na gymplu a i když to vypadalo, že si jeden předmět půjdu dodělat v srpnu, nakonec jsem to vybojovala. Jsem zvědavá, jak to se školou půjde dál, na nižším gymplu to bylo oproti vyššímu úplný lážo plážo. Jinak se cítím naprosto šťastná, mám nejspíš toho nejhodnějšího přítele na světě, skvělé kamarády a celé léto před sebou. Za dva týdny se s mojí nejlepší kamarádkou chystáme do Brna, pak s přítelem do Německa do Europa parku a pak se uvidí, ale doufám, že to bude to nejlepší léto.
 Jaké plány máte vy?

  • Share:

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Vzhled blogu je naprosto boží! A gratuluji ohledně školy, jen tak dál. :) Já si také s přítelem užívám a myslím, že můžeme být na ty svoje chlapáky fakt pyšní, že jsou tak úžasní. :-) Já tento víkend plánuji dámskou jízdu s mou nejlepší kamarádkou, a pak se mi vrací přítel, tak budu s ním :-)
    Http://happi-er.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) ano, to určitě můžeme, ať se ti vydaří dámská jízda :)

      Vymazat
  2. Vzhled blogu je super, takový minimalistický a příjemně se na něj kouká :) Gratuluji k ukončení ročníku na gymnáziu, k příteli a k plánovaným výletům.

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
  3. Vzhled se povedl, mě se moc líbí jednoduchost a černo-bílo-šedé vzhledy na blogách :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat