Únor 018

By Markéta Koutová - 5:04

Tohle není možný, prostě ne.. Vůbec nechápu, jak se stalo to, že už je únor pryč. Upřímně jsem ráda, protože i když jsem narozená v lednu, tak nenávidim zimu a už netrpělivě čekám na léto.


Teď tak nějak přemýšlím, jestli se vůbec během toho února stalo něco zajímavýho, co by stálo za řeč, ale nějak mě nic moc nenapadá. Vrchol měsíce byl asi ten, že jsem si obarvila vlasy zpátky na hnědo a rozhodla jsem se, že si je nechám odrůst, protože jsem dostala radu od jedné nejmenované osoby, že by mi to mohlo slušet (tato nejmenovaná osoba mě nezná tak dlouho, aby mě viděla neobarvenou). Trochu fail je to, že mi ta barva ne všude 100% chytla a je to takový flekatý, ale prej to i celkem vypadá jako záměr :D..
Jelikož začalo nový pololetí a moje vysvědčení nedopadlo dvakrát skvěle, tak jsem si řekla, že se začnu alespoň trochu učit a zatím se toho celkem držím a určitě to na bakalářích vypadá mnohem líp, než třeba v listopadu, ale stejně mám pocit, že se mě většina profesorů snaží akorát demotivovat, když daj do písemky něco, co jsme se vůbec neučili a nebo to řekli jen tak "do prázdna" a už se o tom znova nezmínili.
Jak tak teď projíždím fotogalerii svýho mobilu, tak koukám, že jsem tenhle měsíc ani moc nefotila. Já fakt nevím, co jsem teda dělala, protože většinou mám těch fotek tolik, že mi trvá hrozně dlouho, než nějaký vyberu. :D
Taky jsem měla jarňáky a je to snad poprvý, co jsme během nich nejeli do Brna za rodinou, takže jsem zůstala doma, ale stejně jsem se nenudila, protože jsem hodně dnů trávila v Praze a taky jsem jela za svojí kamarádkou ze základky, kterou jsem neviděla asi 3 roky.
A asi čekáte na to, jestli byl pro mě tenhle měsíc taky tak katastrofickej, jako všechny ostatní. Začátek se trochu nepovedl, ale teď ke konci února si připadám docela v pohodě a možná i konečně šťastně. :)






  • Share:

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Taky mám konec února jako šťastnější období :-) Tak hlavně at se nám daří i nadále :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky čekám na léto! :D Únor mi vždy uteče rychle. Já jsem byla u kadeřnice a úplně se jí to povedlo :)

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U kadeřnice už jsem, jak nad tím tak přemýšlím, pěkně dlouho nebyla.. :D

      Vymazat
  3. Jsem ráda, že únor už skončil. Celkově leden a únor jsou pro mě takové nijaké měsíce. Pořád zima... Takže jsem ráda, když už jsou pryč a začíná jaro.

    everyday-lifecz.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, ta zima je hrozná. Také se vždy těším na jaro :)

      Vymazat
  4. Já leden a únor nemám moc ráda, březen je pro mě celkově mnohem zajímavější:D. Jinak tu knížku na posledním obrázku už si chci přečíst fakt dlouho, musí být úžasná:D.

    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak :D.. jo, je skvělá, určitě si ji přečti :)

      Vymazat