Proč sledovat HIMYM?

By Markéta Koutová - 7:12

Abych pravdu řekla, tak nejsem skoro vůbec seriálový typ. Stěží shlédnu jednu sérii a většinou mě to po ní přestane bavit, ale Jak jsem poznal vaši matku je seriál, který mě uchvátil hned po prvním dílu a nemohla jsem ho přestat sledovat. Narazila jsem na něj docela náhodou před třemi lety při přepínání programů v televizi. Nudila jsem se a tak jsem se začala dívat. Ještě ten den jsem shlédla dalších deset dílů a zamilovala jsem se.

Celý příběh je vyprávění Teda Mosbyho, který v devíti sériích líčí svým dětem, jak poznal jejich matku. Vím, že devět sérií je hodně, ale věřte mi, že se to ani nezdá. Jeden díl má dvacet minut a každá série je zhruba po dvaceti dílech. Dalšími hlavními postavami v příběhu jsou jeho nejlepší přátelé pár Marshall s Lily, sukničkář Barney a krásná Robin. Společně zažívají nejrůznější vtipné, ale i smutné situace, řeší vztahy a problémy, stárnou, mění práce a Ted stále hledá tu pravou.


S mojí nejlepší kamarádkou jsme v seriálu našli něco, co pro nás hodně znamená. Možná teď vypadáme střeleně, že bereme smyšlený příběh tak vážně, ale oblíbily jsme si všechny postavy a možná se s nimi v některých situacích trochu ztotožnili. Ve vyprávění se dá nalézt hodně životních pravd, které mi kolikrát dost otevřely oči. Seriál jsem začala sledovat po tom, co jsem přišla o mou první takovou větší lásku a musím říct, že mi to hodně pomohlo, se z toho rychle dostat. Příběh mi vždy dodá pocit, že vše je tak, jak má být. :)
Pokud tedy hledáte seriál, který je spíše relaxační, vtipný a o životě, tak tento je pro vás jako stvořený. :) 




 


  • Share:

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Neříkám, že je tento seriál špatný, ale nijak mě nenadchnul, nejspíš kvůli tolika sériím a dílům. :-D Každopádně aspoň teď vím, co ten film obnáší. :-)
    http://happi-er.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Juu, konečně mi jde napsat koment :) HIMYM je super, koukali jsme na něj občas v rámci angličtiny :D!

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Tak to bych taky chtěla :D naše angličtina? Ani nemluvě radši..

      Vymazat
  3. HIMYM jsem sledovala když šel v televizi a ten seriál je prostě perfektní. Seriály sleduji jen některé a spíš jen ty co jdou v televizi. Na vyhledávání na internetu jsem líná :D
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem naopak doslova seriálový maniak a HIMYM zbožňuju. Hlavně, co se týče procvičení angličtiny, tak je to fajn, ale samozřejmě ne jen proto!
    before-the-shadows.blog.cz

    OdpovědětVymazat