Autmn outfits inspo

By Markéta Koutová - 4:46

Ahoj všichni! Tak už tu máme podzim a s ním samozřejmě přichází změna oblečení. Podzim není úplně mým oblíbeným ročním obdobím, ale co se týče outfitů ho mám moc ráda.
Tenthle týden jsme ve škole měli dost suplovaných hodin a tak jsem měla dostatek času přemýšlet nad novými články a řekla jsem si, že by to opět chtělo nějaké ty outfity a tak jsem si stáhla Polyvore a šla jsem na věc! Doufám, že se vám podzimní inspirace bude líbit.



Který se vám líbí nejvíce?

  • Share:

You Might Also Like

11 komentářů

  1. Veľmi pekné outfity! :) Mne sa najviac páči ten 2. outfit je mi asi najbližší a samozrejme som veľká fanynka Rihanny takže fenty pumy by som brala hneď ! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Ani jedno není úplně můj styl, ale od každého outfitu bych si vybrala něco a pak to spojila do jednoho :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych to asi taky nakombinovala :) z toho poledního se mi líbí šatky s punčochama, ale zase ta mikina/kabát moc ne. Ale jinak si k tomu outfitu zvolila i moc hezký řetízek :)

    https://wantbefitm.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Všechny outfity bych si na sebe nejspíš vzala, ale ten poslední nejvíc! <3 Super inspo :)

    http://thewaybya.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem podzim moc nemusela, ale stal se mým oblíbeným ročním obdobím a zamilovala jsem si to počasí, které bylo poslední dny. A jak píšeš, tak je podzim nejlepší na outfity. Moc se mi líbí všechny tři, ale co mě nejvíce zaujalo, tak ta kabelka s kočkou :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  6. Taky podzim není můj nejoblíbenější :D :). Outfity jsou pěkné, ale od každého se mi líbí jen něco, protože mám trochu jiný styl :)

    http://shardofdreams.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) to je samozřejmé, každému se líbí něco jiného :)

      Vymazat