Summer outfits inspo

By Markéta Koutová - 0:43

Ahoj všichni! Léto už se nám sice pomalu krátí a mně se pořád ani trochu nechce do školy. Předevčírem jsme byli s rodiči na houbách a nenašli jsme absolutně nic. Včera jsem se víceméně jen válela a řekla jsem si, že když už mám ten čas, tak bych mohla udělat nějaký ten článek. Po dlouhé době jsem tedy otevřela aplikaci Polyvore a vytvořila jsem pár letních outfitů, tak snad se vám budou líbit. :)

 U tohohle outfitu jsem se naprosto zamilovala do slunečnicové sukně. Vždycky jsem měla ráda sukně se vzory.
 Už strašně dlouho si chci pořídit tyhle černé Vansky, ale stále jsem se k tomu nedokopala. Pořád nosím ty své 4 roky staré a jen čekám, kdy se mi do čista rozpadnou na nohou. Jinak je to spíše takový rockerštější outfit.
 Tyhle šaty už sháním hodně dlouho, ale ještě nikde jsem nenašla takové, které by se mi líbily a nebo mi padly. Já osobně bych ale něco takového mohla nosit pořád, mám tenhle jemnější styl ráda.
 Úplně nevím, jestli bych si na sebe tenhle outfit vzala, protože to není úplně můj styl, ale na hodně lidech si ho dokážu představit a myslím, že by jim slušel. Ty kraťásky se mi fakt líbí.

Tenhle outfit je poněkud elegantnější, ale koneckonců proč ne. Ty šaty jsou podle mě dost zajímavé, ale pěkné a ta kabelka mi připadá skvělá například do školy, protože se do ní vejde všechno.

Doufám, že se vám dnešní článek líbil, protože mě docela dost bavilo vytvářet outfity. Snažila jsem se je udělat tak, aby nebyly všechny stejné. Já upřímně mám na oblékání léto asi nejméně ráda, protože si vždycky připadám strašně odhaleně a nikdy mi to není úplně příjemné.
Jaký outfit se vám líbí nejvíce?

  • Share:

You Might Also Like

10 komentářů