Meet me

By Markéta Koutová - 11:45

Ahoj všichni!
Tohle je oficiálně můj první článek na tomto blogu a rozhodla jsem se, že bude právě o tom, kdo vlastně jsem (jak originální). Někteří z vás mě možná znají z mého starého blogu Life by Maky, který jsem psala poměrně dlouhou dobu. Možná si říkáte, proč jsem s jeho psaním přestala a zakládám si nový. Těch důvodů je hned několik, ale ten nejdůležitější je asi ten, že jsem se za posledních pár měsíců hodně změnila a můj pohled na svět a lidi kolem se změnil. Od svého starého blogu jsem se tím pádem hodně odcizila a už jsem se k němu bohužel nedokázala vrátit, ale k psaní mě to stále hodně táhne a pořád je to jeden z mých nejoblíbenějších koníčků, takže jsem zde! Živá a zdravá a především plná energie a nových nápadů. Doufám, že se vám tento blog bude líbit a budete jej rádi číst :). 


  • Share:

You Might Also Like

5 komentářů

  1. tak vitaj (opäť) medzi nami! verím, že sa ti bude dariť a prajem ti krásne chvíle, veľa úžasných sledovateľov a teším sa na tvoje úžasné články! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak se mooc těším na tvoje články:)
    www.windypinkstyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Podle fotky jsi sympatická, ale nevím proč, po rozkliknutí obou článků co tu máš se mi nezobrazuje text, ale jen fotky :(

    OdpovědětVymazat