Drážďany a nové přírůstky v šatníku

By Markéta Koutová - 8:16

Ahoj všichni! Už opravdu dlouhou dobu jsem chtěla navštívit Drážďany a řekla jsem si, že letos v létě si to přání splním.



Jela jsem tam se svou mamkou a ještě dvěma sousedkami a rozhodli jsme se, že zkusíme cestovat tím nejlevnějším způsobem, jakým to jen půjde. Brzy ráno jsme se tedy sešli u nás v Kralupech na nádraží, kde jsme nasedli do rychlíku, který nás dovezl až do Děčína, odkud jsme dále pokračovali do Bad Schandau a z Bad Schandau rovnou do Drážďan. Cesta to byla poněkud namáhavá, ale jízdenka pro 4 lidi nás stála něco přes tři stovky, což je podle mě dost výhodná cena.
Než jsme se vrhli na nákupy, tak jsme si napřed obešli pár památek v centru města. Nejvíce se mi asi líbil slavný Zwinger, kde jsme strávili opravdu hodně času a celý jsme ho obešli. Také jsme prošli pár kostelů a udělali jsme si krátkou procházku po nábřeží. 




Nakonec jsme se, asi jako každý správný Čech v Drážďanech, vydali na nákupy. Nevím, jestli jsem jediná, ale vždy mě Primark trochu zklame. Mají tam opravdu hodně věcí, ale většina z nich mi připadají hodně nekvalitní a vždy si tam vyberu maximálně 5 věcí. Přírůstkem do mého šatníku se tedy stala krajkovaná podprsenka, která se mi opravdu líbila a stála v přepočtu 100 korun, ale už teď vím, že ji budu muset prát v ruce, protože praní v pračce by asi nepřežila a dále tílko AC/DC, které jsem tam prostě nemohla nechat, protože AC/DC naprosto zbožňuju. Z Primarku mám tradičně ještě několik párů černých kotníčkových ponožek a kalhotky. 
V létě do mého šatníku přibyly ještě dva kousky, o které jsem se s vámi musela podělit, protože jsem se do nich ohromě zamilovala. Jedním z nich je bílé tričko s kočičkami, které jsem si koupila ve Valencii v Pull and Bear a je naprosto boží a jsem si jistá, že ho najdete určitě i v českých obchodech. Poslední věcí jsou kalhotky Victoria Secret, které mi přivezla kamarádka z Miami (zdravím) a jsou naprosto krásný a pohodlný. 


Doufám, že se vám dnešní článek líbil a budu ráda za každý komentář :). 

  • Share:

You Might Also Like

18 komentářů

  1. krásne miesto, a super nákupy, to tielko ACDC vyzerá dobre :)

    OdpovědětVymazat
  2. do Drážďan se dá dostat opravdu výhodně. s kamarádkama jsem tam byla loni taky za pár korun :). jinak moc krásné fotky a oblečení :).
    btw. ať se ti daří s blogem! také tedka začínám :D

    OdpovědětVymazat
  3. v Drážďanoch som ešte nebola :) ale rada by som sa tam pozrela :) a tiež mám niekedy pocit, že v Primarku, hoci je milión vecí si poriadne nič neviem vybrať a odídem skôr s nejakými doplnkami a blbostičkami :P ale tá podprsenka je úžasná už dlhšie si chcem podobnú kúpiť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem byla poprvé až teď no, ale je to krásné město :)
      Určitě si podobnou pořiď, je i hodně pohodlná :)

      Vymazat
  4. Vyzerá to tam veľmi krásne! :)
    www.veraparadis.com

    OdpovědětVymazat
  5. To je nádhera, moc krásné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Je super, že jsi si splnila sen a podívala ses do Drážďan, je to krásné město :) Já jsem Primark měla vždyckym oc ráda, ale moje poslední návštěva mě taky docela zklamala, asi jsem už z toho vyrostla :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, moc hezké město :) přesně, mám to stejně. Dřív jsem se vždycky do Primarku těšila, ale poslední dobou nic moc..

      Vymazat
  7. Miluju Drážďany. :) Byla jsem tam a určitě bych se tam zase chtěla podívat. :) A oblečení moc pěkné.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak za tu podprsenku, cos našla, bych vraždila!!! Musím se po ní podívat. Challenge accepted.
    Silvi .)

    OdpovědětVymazat
  9. V Drážďanech jsem jednou byla, návštěvu Primarku jsme se nechali na konec dne, ale byli jsme pak tak unavení, že se nám ani nechtělo si nic zkoušet. :)))

    PS: Hezké fotky.

    Ela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My jsme si to taky právě nechali na konec dne a byli jsme dost unavení :)

      Vymazat
  10. V Drážďanech se nám hodně líbilo. :) Hlavně díky tomu, že jsme dali na tipy naší cestovní pojišťovny, kam se vypravit. Na míru nám připravili takový program, ze kterého jsme nebyli utahaní a zároveň jsme toho hodně viděli. :) Dokonce nám zajistili i ubytování na levném hostelu, to jsem viděl snad poprvé. Letos jsme tam chtěli jet přes Vánoce na vlastní triko, ale s cestováním je to teď hodně na hraně, takže ještě uvidíme.

    OdpovědětVymazat