Opožděný Valentýn

By Markéta Koutová - 9:53

Ahoj všichni! Patříte mezi lidi, kteří Valentýn slaví? Já jsem s tím tak napůl. Připadá mi hezké, že vám to dá příležitost udělat si příjemný den, ale vím, že spousta lidí tenhle svátek vůbec neřeší a není na tom nic špatného.


kalhoty: HM
kabát: po mamce
boty: Nike




 






 Letos jsme se s přítelem shodli, že bude fajn ten Valentýn oslavit spolu a užít si ho, ale jelikož vycházel na čtvrtek, tak jsme si ho museli posunout na sobotu, protože 14. února jsme oba dva měli dlouhou školu. Nakonec jsem za to ráda, protože na sobotu vyšlo naprosto krásné počasí a my jsme si mohli jeden z prvních teplejších dnů užít opravdu naplno.
 Napřed jsme zašli do naší oblíbené Stromovky, kde jsme i vloni trávili dost času. Tak nějak jsme to tam prošli křížem krážem, užívali jsme si sluníčka a také prvních známek jara. K večeři jsme si dali Bagetérku, která sice není nějak extra slavnostní, ale já jsem na ni měla už takovou dobu strašnou chuť, že jsme tam prostě museli. Po večeři jsme zašli do kina na film, který nám doporučila kamarádka (ahoj Niky!) a musím říct, že jsem z něj měla takové smíšené pocity. Film se jmenuje Úniková hra a pokud chcete být vážně napjatí, tak to doporučuji, ale některé scény byly opravdu drastické.
 Užijte si nedělní večer <3

  • Share:

You Might Also Like

8 komentářů

  1. To jste si krásně užili :) Krásné fotky :) Na Únikovou hru bych taky ráda zašla a naprosto chápu tu bagetérku, občas na ni mám taky hroznou chuť :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné fotky. A kino kousek od nás ;-).
    My Valentýna neslavíme, ale na výlet jsme si v sobotu vyrazili i tak.

    OdpovědětVymazat
  3. Proti Valentínu nemám nič, práve naopak. Príde mi skvelé, že aj zamilovaní majú svoj deň. Samozrejme lásku si treba prejavovať stále a nie len na sv. Valentína :)
    NORALIC

    OdpovědětVymazat
  4. My slavíme hodně sporně. Spíše si dáme malý dáreček. Ale praktický. Letos mám připravené plavky na léto odtud, protože mám doma zdatného plavce. Jsem přesvědčena, že i já dostanu něco podobného. Také ráda plavu.

    OdpovědětVymazat
  5. My jsme letos také slavili Valentýn opožděně, protože byl přítel nemocný. I tak ale nezapomněl a využil doručení květin Brno a nechal mi přivést krásné růže. O to víc jsem si jich vážila. Nezlobila bych se ale, kdyby mi dal kytku, až by se uzdravil. Valentýn jsme oslavili pak ještě dodatečně, když byl zdravý, a o to víc jsem se při vaření večeře snažila :-) .

    OdpovědětVymazat