Mé nejmilejší seriály

By Markéta Koutová - 11:29

Ahoj všichni! Už hodně dlouhou dobu přemýšlím, jestli tenhle článek vydat, nebo ne, protože jich na internetu koluje strašně moc a kdysi dávno jsem nějaký takový už psala, ale v poslední době jsem rozkoukala hodně nových seriálů, tak vám sem pár tipů dám!

Sex ve městě
Jeden z mála seriálů, který jsem dokoukala do konce. Hlavní postavou je Carrie Bradshawová, která píše do novin sloupek s názvem Sex ve městě, kde popisuje své zkušenosti ohledně vztahů, mužů a samozřejmě sexu. Ve svém volném čase je se svými kamarádkami Mirandou, Samanthou a Sharlottou, které také řeší různé věci ohledně vztahů.
 V seriálů má Carrie hodně partnerů, ale stejně se vše točí kolem toho jediného - Pana božského. Carrie mám ráda, je to podle mě skvěle vymyšlená postava, ale občas mě nehorázně štve, to zjistíte sami.
 Sex ve městě je super na odreagování a člověk se u toho pobaví.






Jak jsem poznal vaši matku
Už je to nějaká doba, co jsem psala článek o tom, proč byste měli sledovat HIMYM a stále si za tím stojím, takže než to tu znovu vypisovat, tak vám sem hodím odkaz. :)




Orange is the new black
Na tenhle seriál jsem začala koukat teprve nedávno, a to na doporučení mojí kamarádky Markétky (zdravím!) a úplně neskutečně mě ten děj vtáhl. Orange je o holce Piper, která kdysi dávno se svou bývalou přítelkyní spolupracovala na pašování drog, což se po deseti letech zjistilo, a ona musí do vězení a musí se vzdát života se svým snoubencem, který ji však i přes to neopustil. Ze začátku mi připadá jako taková ustrašená blondýnka, ale časem se postupně zoceluje. Děj se však nezaměřuje pouze na Piper, ale dozvíte se toho hodně i o ostatních vězeňkyních, které mají hodně osobité a zajímavé příběhy. Hodně zajímavý je také milostný vztah mezi vězeňkyní a dozorcem.
 Je to spíše dramatický seriál, ale najdou se tam i vtipné momenty a je to chvílemi neskutečně napínavé, takže rozhodně doporučuji.




Sedmilhářky
Seriál, který je natočený podle knihy, co jsem četla a hrozně se mi líbila. Není až tak známý a má jen jednu sérii (zatím?), ale ta atmosféra je naprosto úžasná. Odehrává se na kalifornském pobřeží a v příběhu vystupují různé rodiny s dětmi, které chodí do společné školy. V celém seriálu se řeší vražda, ale my netušíme kdo ji udělal a koho zavraždili, ale během sledování si možná dáte dohromady, jak to bylo. Už ze začátku je jasné, že k vraždě vyústila nejrůznější tajemství, hádky a lži, které vůči sobě některé rodiny mají.



Sledujete nějaký z nich také?

  • Share:

You Might Also Like

19 komentářů

  1. HIMYM je stále moje jednička, můžu na to koukat pořád!

    OdpovědětVymazat
  2. Na sedmilhářky se určitě mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Sex ve městě,Přátelé a Gossipky jsou podle mě uplně nejlepši❤️

    OdpovědětVymazat
  4. Sex ve městě je klasika, na to koukám s mamkou :D ostatní znám, ale nesleduji :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sex ve městě je už taková klasika, to máš pravdu :D :)

      Vymazat
  5. První mám velmi ráda, jak seriál, tak i film. Miluji to! Každodenní strasti žen, teda ne až v takových mírách :D.

    Druhý ráda moc nemám, protože ten humor..prostě ho nechápu a nepřijde mi vtipný.

    Na třetí seriál se chci kouknout už dlouho, ale bohužel je příliš málo času.. :-/.

    A o posledním jsem se zrovna včera dozvěděla a vypadá zajímavě:-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím Himym tě chápu, ne každý na ten humor prostě je :)
      Na ty poslední dva určitě mrkni! :)

      Vymazat
  6. O knížce sedmilhářky jsem slyšela, ale nečetla. Vůbec jsem netušila, že je k tomu vydán i seriál :) HIMYM sleduju o víkendech, když jsem doma u televize, ale jinak se na něj účelně nedívám. Nevím proč, ale sex ve městě mě nikdy neuchvátil a nějak ho nemusím :D O Orange is the new black jsem doposud nevěděla :) My s přítelem teď koukáme na Once upon a time, ale za chvíli budeme na konci seriálu, takže se vrátíme k novým dílům od The walking dead, Izombie, The 100 a tak :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Seriály, které sleduješ ty, jsem nikdy neviděla, ale třeba se na ně jednou mrknu :)

      Vymazat
  7. Já občas v televizi vidím Sex ve městě, že na to někdo kouká, ale sama za sebe bych na něj asi nekoukala. Jak jsem poznal vaši matku jsme s milým dokoukali. :D A Orange is the new black tak o něm jsem hodně slyšela, ale ještě neviděla, každopádně vypadá zajímavě. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Orange is the new black mám taky hrozně ráda! :) Jinak ty ostatní seriály znám, ale neviděla jsem je :)
    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem asi jedna z mála, co seriál Sex ve městě nikdy neviděla, vždycky ho zahlédnu třeba v televizi, ale po minutě už přepínám jinam, nějak jsem mu nepřišla na chuť :) Zbylé seriály znám a viděla jsem je, taky patří k mým oblíbenějším :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sex ve městě asi není úplně pro každého, to chápu :)

      Vymazat
  10. Téměř vše znám, o sedmilhářkách jsem četla, že má být pokračování.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat