Další začátek a Kutná Hora

By Markéta Koutová - 10:49

Ahoj všichni! Došlo mi, že už tu delší dobu nebyl žádný povídací článek a já je přitom mám tak ráda, ale měla jsem pocit, že se toho poslední dobou tolik zajímavého neděje. Konec prázdnin byl už poměrně nudný, připravovala jsem se na školu a trávila posledních pár dní s kamarády a přítelem.
 Naše škola pravidelně každý první školní den pořádá zahajovací piknik, který bývá na školní zahradě, ale letos nám počasí moc nepřálo, tak jsme ho poprvé měli uvnitř. Téma bylo "první republika" a vlastně jsem si to dost užila, protože atmosféra toho všeho byla hodně pěkná a po některých lidech ze třídy už se mi dost stýskalo. Odpoledne jsem strávila s přítelem a už jsme skoro dokoukali American horror story - Asylum. Pokud tenhle seriál neznáte nebo na něj nekoukáte, tak je to určitě jeden z mých oblíbenějších, ale podle mě je velký rozdíl mezi jednotlivými seriemi - některé jsou povedenější a některé naopak ne.
 Ve středu jsme byli na exkurzi v Kutné Hoře, kde jsem byla už několikrát, ale v kutnohorském dole jsem byla poprvé a byl to pro mě opravdu zážitek, protože úplně nemusím stísněné prostory a tak, ale zvládla jsem to a jsem na sebe pyšná. Bohužel odtamtud nemám žádné fotky, protože tam na focení byla moc tma, ale jestli jste tam ještě nebyli, tak doporučuji. Poté jsem ještě jela za přítelem do Prahy a konečně mě vytáhl na Divokou Šárku, kde jsem ještě nebyla a musím říct, že je to také krásné místo.
 A jak trávíte první poprázdninové dny vy?





  • Share:

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Piknik ve škole zní fakt dobře. V Kutné Hoře jsem nikdy nebyla, ale určitě bych se tam chtěla někdy podívat. AHS mám rozkoukané už hrozně dlouho, nejraději mám asi Coven. Škola mi začíná až za týden, takže si ještě pořád užívám prázdniny. :) Moc krásné fotky! :)

    Kout světa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kutná Hora je krásné město, tak se tam určitě podívej, když budeš mít možnost :) Ty se máš, taky bych brala školu až za týden! :D :)

      Vymazat
  2. Kutná Hora je krásná, mám jí nedaleko :)
    MyGoldenMind | Soutěž

    OdpovědětVymazat
  3. Taky bych ráda piknik ve škole, u nás jedou už od začátku. :D Kromě tedy pasování. Už bych ale nejraději byla pryč, je děsivé zase přijímat nějaké známky. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak my jsme jeli až od druhého dne, ale taky žádná sláva :D Přesně, už aby ta škola skončila :D

      Vymazat
  4. V Kutné hoře jsem byla na exkurzi v sedmé třídě a také v dolech. Říkali vám o rampelníkovi? :-D
    Jinak American horor story moc nemusím, docela jsem se v tom ztrácela.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat