Nejoblíbenější pleťové masky

By Markéta Koutová - 7:33

Poslední dobou moje velká závislost. Myslím, že bez pleťových masek už bych se ani nedokázala obejít a strašně mě baví zkoušet nové a nové, ale přeci jen mám tři své favoritky, po kterých sáhnu, když chci jít najistotu a tady jsou!


Freeman Antistress mask
Tuhle masku používám už několik let a jsem s ní strašně spokojená. Měla by to být antistresová maska, což je asi pravda, ale mně připadají antistresové všechny :D.. Okamžitě čistí pleť, odstraňuje maz a čistí póry, takže když mám před sebou nějakou společenskou akci, tohle je vždycky můj zaručený pomocník, protože změna pleti po aplikaci je vidět okamžitě. Obsahuje minerály z mrtvého moře, levanduli a bergamot.



Miracle black mask
Pilaten černá slupovací maska, jednu dobu byla vážně hodně populární a po internetu ohledně ní kolovalo hodně různých názorů a recenzí. Obsahuje bambusové uhlí, které zabraňuje tvorbě černých teček a odstraňuje odmřelé části pleti. Já osobně jsem s maskou spokojená, používám jí často, ale viděla jsem videa, kde různým youtuberkám vytáhla z obličeje všechny černé tečky a nečistoty, což se mi tedy nikdy nepovedlo, ale něco z obličeje odstraní a hlavně pleť krásně zjmení a zacelí.



Oriflame Swedish Spa
Tato švédská maska není až tak známá, ale mám jí ze všech masek úplně nejradši. Je opravdu příjmená, hydratuje pleť, čistí do hloubky a zhebčuje. Obsahuje malachit a kaolin, takže je bohatá na minerály, které zbavují pleť škodlivých látek a také Hydracare+, který zjemňuje.


Používáte některou z masek také?

  • Share:

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Pilaten mám taky ráda, ale přijde mi že mi toho taky tolik nevytáhne, ale ráda ji používám :) a ta první maska mě moc zaujala, díky za tip, mrknu na ni :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně jak říkáš, Pilaten mám ráda, ale také mám pocit, že toho zase tolik nevytáhne

      Vymazat
  2. Od Pilaten jsem zkoušela tu slupovací masku na černé tečky, ale přišlo mi, že vytáhla něco jen minimálně. Teď používám drsnější peelingy na pleť a jsem maximálně spokojená. :)

    L e n k a

    OdpovědětVymazat
  3. Tu od Freemana znám, ale zatím jsem jí nezkoušela. Tu černou už jsem měla a nic moc mi nevytáhla, maximálně takové ty jemné chloupky :D

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
  4. Černá mi tedy nikdy moc nepomohla. Spíš pak uškodila na pleť. Žádnou z nich jsem nezkoušela, ale ta od oriflame mě zaujala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uškodila? Vidíš, tak to jsem ještě neslyšela :) Ta Oriflame je super :)

      Vymazat
  5. Mám doma pár smývacích masek, ale já je tak nesnáším. Nenávidím vždycky to smývání a jsem vždy celá mokrá :D
    Ale díky za tipy :)

    Gabux

    OdpovědětVymazat