No stress day

By Markéta Koutová - 9:55

Rekonstrukce je stále v plném proudu a já už jsem z toho všeho začala být strašně zničená. Tři dny v kuse jsem v podstatě trávila jen doma přebíráním různých věcí, stěhováním nábytku a plánováním. Řekla jsem si, že si prostě musím dát pauzu, jinak z toho zblbnu. 


Včera k večeru jsem zajela za přítelem do Prahy, abych se trochu odreagovala a užila si své oblíbené čtení ve vlaku s výhledem na Vltavu. Udělali jsme si jídlo, koukali se na televizi a úplně perfektně jsem si odpočinula, ale stejně jsem si řekla, že v tom budu dneska ještě pokračovat. Sice jsem odstěhovala dva kusy nábytku, ale to byla oproti minulým dnům jenom krátká práce. Jinak jsem si četla, dívala se na televizi, chvilku dokonce i spala, pekla buchtu a teď píšu tenhle článek. Miluju takový pohodový dny a mám pocit, že bez nich by ten život nešel.


 Začala jsem číst novou knížku, která je poměrně známá a jmenuje se Na co Alice zapomněla, zatím mě docela baví. Zkráceně je o ženě ve středním věku, která už má děti a je rozvedená, ale na hodině stepu se praští do hlavy a myslí si, že jí je zase přes dvacet, čeká své první dítě a je stále se svým, teď už bývalým, manželem. Pokud se mi knížka vážně zalíbí, tak nejspíš ještě napíšu recenzi. :)


 A abych vám ještě něco pověděla k rekonstrukci, tak s ní je to tak, že momentálně nemám postel, můj starý pokoj je téměř prádzný a zítra se jedeme podívat do Ikea, abych se definitivně rozhodla o tom, jak bude můj budoucí pokoj vypadat. Nejspíš to bude nejdřív na Instagramu a tady na blogu až později, takže pokud chcete mít přehled, tak sledujte tam. :)
 Také bych vám chtěla poděkovat za rady u minulého článku, klidně je pište dál, ale vypadá to, že vyhrála postěl č. 2 a u stolu ještě úplně nevím, to se asi rozhodnu až podle zbylého místa.
 Doufám, že si léto užíváte v plném duchu a také řádně odpočíváte!
Také si občas dopřejete takovéhle dny?

  • Share:

You Might Also Like

15 komentářů

  1. Takovéhle dny jsou super :) Každý potřebuje chvilku na odpočinutí, chvilku pro sebe.
    Knížku znám, myslím, že tuto autorku ráda čte mamka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak :) Jinak knížku doporučuji, už jsem se prokousala dál :)

      Vymazat
  2. Pamatuji si na letošní stěhování, byla to katastrofa :D v 5 měsíci těhotenství sice jsme se stěhovali asi o 300m ale bylo to příšerný :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stěhování je hrůza i bez těhotehnství, natož s břichem :D

      Vymazat
  3. To všechno kolem stěhování znám a je to hrozné, člověk už chce mít hned vše hotové :) :D

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  4. Tak přeji ať rekonstrukce probíhá dobře a vše hezky vybereš :) taky mám ráda tyhle červencové dny a knížkou v ruce :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  5. so good post:) and nice blog:) follow:) hope U follow back:)

    OdpovědětVymazat
  6. Někdy jsou takové pohodové dny fajn. :) Relaxuji dost podobně. :) Až na ten vlak.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. Takové dny jsou důležité, mám je dost často :D

    SmileThess

    OdpovědětVymazat