Jak pokročil můj pokoj?

By Markéta Koutová - 7:13

Ahoj všichni! Nechápu, že už je to týden, co jsem naposledy vydala článek, ty prázdniny strašně letí. Posledních pár dní bylo dost hektických, protože sestavování nábytku je větší fuška, než jsme si všichni mysleli. Zatím je to v takové fázi, že už chybí jen lampa, noční stolek a šuplíky pod postel, tak snad to brzy bude, ale časem si budu muset ještě doobjednat knihovnu, protože jí ten den, co jsem nábytek objednávala, neměli na skladě.
 A jak se mi pokoj líbí? Jsem naprosto spokojená a je to snad ještě hezčí, než jsem očekávala. Trochu jsem měla strach z toho, abych si správně vybrala matraci, ale dnes jsem na ní poprvé spala a je moc pohodlná, takže mám radost.



Výzdobu jsem se pokusila si vytvořit sama a myslím, že se celkem zdařila. 

Ještě je tu sem tam binec a ve velké krabici šuplíky pod postel.


Teprve se zabydluji, ale z úložných prostor jsem nadšená.

A tady v rohu bude časem stát knihovna. 

Jak se pokoj líbí vám? Já jsem vážně nadšená.
 Jinak se momentálně balím do Německa, kam dneska v noci jedeme. Navštívíme Europa park, což jsou různé horské dráhy a podobné atrakce. Už se nemůžu dočkat a těším se, až vám o tom napíšu článek.
Jak prázdniny trávíte vy?

  • Share:

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Ahoj Markét! :) Líbí se mi ta výzdoba nad postelí, jsem na různé abstrakce a navíc, když si je člověk sám vytvoří, je to nejlepší. :) Jinak v Německu si to užij, prý je to tam super. :) Snad nebudete mít moc velký pařák. My jedeme se ségrou zítra na tábor dělat vedoucí. Odjíždíme na celé 4 týdny, takže se nám tam po 14 dnech vystřídají děti. :) Už se těším. Užívej!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, taky si myslím, že vlastní vytvořené dekorace jsou nejhezčí :) Užij si tábor :)

      Vymazat
  2. Máě to moc hezké :) já budu dávat na blog dětský pokojíček, až bude hotový..mám to tak do Vánoc :D než mi přijdou věci z ali

    V3ronika life

    OdpovědětVymazat
  3. Pokoj vypadá fakt krásně, moc se ti povedl :) a užij si Německo :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. Pokoj vypadá krásně, miluju takovéhle zařizování :) To je Hemmnes kolekce z Ikea že jo? :D Mám jí u našich v pokojíčku!

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat