Heide park Německo

By Markéta Koutová - 1:20

Dnes bych se s vámi chtěla podělit o pár svých zážitků z Heide parku z Německa, kde jsme byli předevčírem. Hned na začátek by asi nebylo od věci říct, co to vlastně ten Heide park je. Tak je to tedy obrovský zábavní park s nejrůznějšími atrakcemi jako jsou horské dráhy (kvůli kterým jsme tam vlastně byli), kolotoče, volný pád a tak dále.



 Měli jsme to objednané jako zájezd, což bylo podle mě vážně super, protože představa toho, že by někdo musel celou noc řídit a potom zvládnout atrakce, je dost šílená. Takhle jsme se všichni mohli "krásně" vyspat v autobuse. 
 Odjezd byl v 1 v noci z pražského Florence, což je od bytu, kde bydlí přítel, docela kousek, takže nám stačilo vyrazit tak nějak kolem půlnoci, ale to bychom asi nebyli my, aby se nám cesta nezačala nějak komplikovat. Nastoupili jsme do tramvaje, která měla jet bez přestupů přímo na Florenc, ale po pár minutách se zastavila a začala blikat výstražná světla. Vážně super. Seděli jsme v posledním vagónu, takže jsme se až po chvíli dozvěděli, že vepředu omdlela nějaká paní a musíme čekat na sanitku a ostatní tramvaje musely čekat taky. Rozhodli jsme se, že půjdeme na metro, takže jsme přeběhli velkou křižovatku a doběhli na Hradčanskou. V půlce eskalátorů jsme uslyšeli "poslední vlak do stanice Depo Hostivař právě odjel". Pecka, do odjezdu zbývalo asi 40 minut. Ještě připadal v úvahu taxík, ale na jeden obyčejný nás bylo moc, takže bysme si museli zavolat jeden velký, nebo dva normální. Nakonec jsme vylezli s metra a tramvaje už zase začaly normálně jezdit, takže jsme to stihli, ale adrenalinu jsme si užili dost už před samotným parkem. 


 Autobusem jsme do Německa dojeli načas, takže jsme byli v parku ještě před otevřením. Chvilku jsme tedy počkali a pak jsme vyběhli na atrakce. Jako první jsme si vybrali horskou dráhu Kraken, která obsahovala v podstatě volný pád. Byla to jedna z nejhorších atrakcí, co tam byla, takže jsme si hned na začátek pěkně zakřičeli. Horské dráhy jsme zkusili úplně všechny, co tam byly, některé dokonce i dvakrát, takže jsme si to vážně pořádně užili a adrenalin to byl pořádný. Jinak tam byla ještě například projížďka na člunech, vodní skluzavka na člunu, 5D kino a tak dále. Úplně všechny atrakce, které tam byly, jsme nestihli, ale prošli jsme tak nějak všechno, co jsme projít chtěli. Bohužel nás odpoledne chytnul pěkný slejvák, takže atrakce byly asi přes hodinu zavřené, ale alespoň jsme si odpočali a nabrali druhý dech. 

kraken








 Musím říct, že jsem si to vážně neskutečně užila a myslím, že přítel a ostaní, co tam s námi byli, také. Hlavně jsme měli velké štěstí na počet lidí, protože jsme díky bohu chytli fronty jen maximálně na 15 minut. Ze začátku jsem si myslela, že se budu hodně bát, ale bylo to lepší, než jsem čekala a klidně bych si to všechno zopakovala. Můžu vám to jen vřele doporučit!

  • Share:

You Might Also Like

14 komentářů

  1. To vypadá suprově :) Já mám nejraději vodní atrakce :D V létě vždycky hrozně osvěží :D

    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
  2. O parku slyším prvně a fakt mě zaujal! :) Miluju různé atrakce a ten volný pád musel být super :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já nikdy nejsem moc na takové atrakce, ale jednou za čas je to super a určitě bych se tam chtěla v budoucnu podívat :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. Ja takéto parky milujem. Veľmi sa mi páčilo keď som bola v Španielsku a vybláznila som sa. Ale veľakrát som počula aj o tomto v Nemecku a všetci si chválili.

    Klaudia Duranova BLOG  / check my IG

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhle parky úplně miluju! Loni jsem byla v Gardalendu a vymetla tam ty nejhorší a nejstrmější atrakce :D ! :)

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá to suprově. Sice na horské dráhy moc nejsem, ale co by mě určitě bavilo je takové to červené kolo, co jezdí po té řece, to musí být super :D

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si taky myslela, že na ně až tak moc nejsem, ale nakonec se ukázalo, že ano :D jinak to bylo super :)

      Vymazat
  7. Mám tyhle parky strašně ráda, i HP, radši mám tedy Europa Park, ale oboje jsou skvělé, dráhy apod. miluji ♥

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do Europa parku bychom se také chtěli podívat, to máme nejspíš v plánu na příště :)

      Vymazat