Brno

By Markéta Koutová - 4:28

Ahoj všichni! Tak už jsem druhý den zpět. V Brně bylo krásně, ale doma je doma.



 Jak už jsem psala v předešlém článku, tak mám v Brně rodinu (tety, strejdy, btratrance, sestřenice..) a pravidelně tam za nimi jezdím. Letos se se mnou na víkend vydala i nejlepší kamarádka Anička (zdravím <3). 
 Už odmala mám Brno strašně moc ráda, je to jedno z mých nejmilejších měst na světě. Anička byla v Brně poprvé, takže jsme udělali klasickou prohlídku Špilberku, Petrova a celkově centra, prošli Brněnské podzemí a navštívili hrad Veveří. Celou dobu nám počasí opravdu přálo a ani jednou nám nezapršelo.























 Když odjela, tak jsme s bratrancem sjeli k Prostějovu, kde má chatu moje sestřenice. Perfektně jsem si tam odpočala a nabrala novou energii. Je to kousek od Plumlovské přehrady a všude okolo krásná příroda, co víc si přát. 


 Poslední zajímavá věc, kterou jsme podnikli, byla návštěva výstavy Cosmos Discovery, která v Brně probíhá až do září a vřele doporučuju ji navštívit. Je to o kosmonautice a můžete tam naživo vidět například repliky kabin raketoplánů.








 A co můj pokoj? Doma na mě čekalo super překvápko, v mém pokoji už je položený nový koberec! Včera večer jsme s mamkou objednaly nábytek a snad už to bude brzy hotové, tak se zase ozvu. :)

  • Share:

You Might Also Like

13 komentářů

  1. Já jsem v Brně ještě nikdy nebyla, ale ráda bych se tam podívala. Vypadá to tam opravdu zajímavě a pěkně, tak snad tam brzo zavítám :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné fotky! :) Hned se do Brna těším aspoň o trošku víc, od září tam začínám studuvat na univerzitě a mám z toho strach, jelikož jsem v Brně byla jen jednou v životě na přijímačkách a nic a nikoho tam neznám, ale všude čtu, jak je Brno krásný, tak snad tam budu spokojená :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že se ti v Brně bude líbit. Bratranec byl původně z Hodonína, šel do Brna na vejšku a nakonec tam i zůstal :)

      Vymazat
  3. Brno je moje srdcovka ♥ ♥ studuju tu už 4 roky a pořád objevuji něco nového :))

    OdpovědětVymazat
  4. Brno je krásný, já bych se tam tak moc chtěla podívat. Kdybych tam taky měla rodinu, kéžby :D Jinak moc pěkné fotky

    OdpovědětVymazat
  5. Opravdu krásné fotky, také se tam chystám, takže díky za tipy :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  6. V Brně jsem nikdy nebyla, ale moc ráda bych se tam někdy podívala, bohužel to mám dost z ruky :) krásné fotky!
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to mám také z ruky (bydlím kousek od Prahy), ale vlakem je tam docela pohodlná cesta :) děkuji :)

      Vymazat