Bralettes | In love

By Markéta Koutová - 7:11

Nejspíš už hodně dávno odezněla doba, kdy podpresnky plnily jen praktickou funkci. Trend poslední doby jsou podprsenky bralette, do kterých jsem se naprosto a totálně zamilovala.

(pardon, v rohu jsou prostě nohy mojí kočičky, protože mi bylo líto jí budit)

 Nikdy jsem nepatřila mezi holky, které by měly nějak extra velká prsa, ale řekla bych, že mi to momentálně dává poněkud větší výhodu, protože nemusím nosit extra pevné podprsenky, které hodně drží prsa a můžu si dost vybírat.
 Myslím, že většina žen vědí nebo alespoň tuší, co to bralette podprsenky jsou, ale přeci jen to trochu přiblížím. Jsou to podprsenky, které často nemají vůbec žádné kostice a jsou dokonce zaměřené na to, aby byly vidět a jejich návrháři se předhánějí o to, kdo vytvoří krásnější a nápaditější kousek. Mně osobně se nejvíce líbí ty krajkované, které mají většinou nenápadný květinový vzor, ale na trhu se dají sehnat také bralettky s výšivkami, různými bláznivými vzory a tak dále. Bralettky jsou prostě navržené tak, že vás přímo donutí k tomu, že chcete, aby byly vidět. V létě je také dost holek nosí místo trička, ale k tomu jsem se nikdy neodvážila.

mám ráda, když je trochu vidět

 Ceny se pohybují opravdu různě. V předních obchodech se spodním prádlem za ně dáte hodně, ale já osobně si myslím, že se dají sehnat v podobné kvalitě i za mnohem lepší peníze. Mé dvě nejoblíbenější jsou z HM a stály okolo 350,- Kč, což jde.

Tahle je z Primarku, stála něco kolem 200,-

 Co se týče pohodlnosti, tak už si ani skoro nepamatuji, kdy jsem naposled měla normální podprsenku s kosticemi. Ano, sice mi bralettka neudělá nějak extra velká prsa, ale nestydím se za to, co mám a ta pohodlnost u mě prostě vítezí. Občas i doma naprosto zapomenu, že na sobě nějakou podprsenku mám a jsem v ní třeba až do večera.
 Jak to máte s nošením podprsenek vy, holky? Nosíte bralettky?

  • Share:

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Já bralletky miluju! :) Mám je doma a nenosím nic jiného. Stejně jako ty mám ráda, když trochu vykukují, mému příteli to přijde takové svůdné :D

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
  2. Já braletky mám moc ráda a taky se mi líbí, když jde malinko vidět ty na fotce vypadají moc hezky :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  3. Super článek. Přesně tyhle podprsenky mám moc ráda a zrovna mám taky jednu na sobě :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  4. Bralettky se mi moc líbí, doma ale ještě žádnou nevlastním :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  5. Musím říct, že z pohledu chlapa to taky schvaluju. Mám to rád, líbí se mi. Ale jako samozřejmě to není pro každou ženu. Tomu rozumím. Ne kvůli postavě, ale prostě kvůli tomu pohodlí. A není to o tom, že pomůže výplně vrásek nebo prostě něco takového jako estetická chirurgie. Není to prostě a jednoduše pro každou postavu. :)

    OdpovědětVymazat