Duben 018 | Co bude dál?

By Markéta Koutová - 12:22

Měsíční pauza. Já vím a upřímně mě to strašně mrzí, protože vypadnout jeden měsíc z blogování působí, jako by to bylo snad rok a leckdo na vás zapomene, to mi určitě většina blogerek a blogerů může potvrdit. Každopádně jsem zpátky, rozhodně s tím nehodlám seknout.
 A proč ta pauza?
Bylo toho až moc, co bylo potřeba vyřešit a udělat. Řešila jsem hodně záležitostí ohledně školy, rodiny a byla dvakrát nemocná, z toho s první nemocí jsem si oběhala docela dost doktorů a různých vyšetření, ale už by snad mělo být vše v pořádku. Reálný život má prostě přednost před tím virtuálním, co si budeme povídat, a i když jsem si hodněkrát otevřela notebook a chtěla napsat nějaký ten článek, tak to nikdy nevyšlo, protože mi většinou nebylo dobře, anebo už bylo pozdě večer a nakonec jsem šla spát, ale teď jsem tady, se spoustou nových nápadů na články.
 A co se za ten měsíc u mě změnilo? Asi nic extra a abych pravdu řekla, tak jsem za to ráda, protože se mi můj život momentálně líbí takový, jaký je. Jistě, že jsou věci, které by se ještě mohly zlepšit, ale nic není 100% perfektní, že? Každopádně, když jsem byla nemocná a trávila pár dní doma ve své posteli, tak jsem zjistila, že jsem už po opravdu dlouho neměla čas jen sama pro sebe, vždy tu něco bylo - ať už jsem byla do večera v Praze, kde teď trávím díky jedné osobě dost času <3, nebo jsem měla dlouhodobě naplánovanou akci, musela se učit a tak dále. Řekla jsem si, že si vždycky alespoň jednou v týdnu udělám večer jenom sama pro sebe, kdy se nebudu muset učit nebo dělat něco jiného a budu se jen v klidu válet v posteli, popíjet čaj a koukat se na filmy nebo seriály, protože jen takhle se cítím odpočatá a naberu novou energii.
 A co všechno jsem v dubnu zažila? Nějaké pěkné zážitky z tohohle měsíce mám a největším z nich je koncert Imagine Dragons, na kterém jsme byli s mojí nejlepší kamarádkou v O2 aréně, naprosto super zážitek. Na konci měsíce jsem byla ještě na Pražském Majálesu, který jsem si ale až tak neužila, protože mi nebylo úplně dobře a ještě teď léčím jakousi chřipku, ale pár svých oblíbených interpretů jsem viděla. Jinak jsem během celého dubna hodně chodila do přírody, protože se už konečně udělalo pěkně.
 A jaký byl váš měsíc?







  • Share:

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Jo, tak přesně tyhle večery nicnedělání si dělám každý čtvrtek nebo pátek a skvěle si tím pročistím hlavu. :) Mně utekl duben kvůli škole hodně rychle, taky jsem si užila pár fajn výletů. S tím blogováním máš úplnou pravdu, ono někdy stačí týden a už začíná docela hodně klesat návštěvnost. Ale reálný život je vždycky přednější. :)

    LENN

    OdpovědětVymazat
  2. Joo, taky občas potřebuju čas pro sebe a je to super, většinou mi to vyjde na pátek/sobota/neděla :) Taky jsem teď byla neaktivní a opravdu na tebe leckdo zapomene.

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat