Prosinec 017

By Markéta Koutová - 6:35

Tak už máme poslední měsíc roku 2017 úspěšně za sebou. Je to šílený jak to všechno uteklo. Dopoledne jsem si četla zápis v deníku, který jsem psala přesně před rokem a připadá mi, jako by to bylo včera a ne před rokem.


Celý prosinec byl pro mě v duchu chaosu. Nestíhala jsem, do školy mi stále chybí udělat tunu věcí, které stejně budu muset odevzdat po termínu a dost mě to štvě, ale abych se dostala spíše k těm pozitivnějším věcem, tak těch se stalo hodně a jsem za to moc ráda. Byla jsem na školním plese, který se povedl. V tanečních jsem si odtancovala závěrečný Věneček. Kniha, kterou píšu, už je konečně většího rozsahu. Kamarádovi z kapely se narodila holčička Sofinka, takže je ze mě v podstatě teta. Zkusila jsem si zahrát bedminton (nejde mi to, fakt ne). Užili jsme si s rodinou hezké Vánoce a na úplný závěr měsíce a celkově roku měla naše kapela první koncert, který se díky bohu vydařil! Zatím jsme hráli jen pro rodiny a známé, ale určitě nás to namotivovalo a posunulo opět o krok dál. Odzpívat to pro mě byla docela fuška, protože jsem se skoro vůbec neslyšela, ale to se časem vyladí. Dobrá aparatura je hold dost drahá.
Upřímně jsem vážně ráda, že už mám rok 2017 za sebou a můžu za ním udělat velkou čáru. Doufám, že 2018 bude o něco klidnější, protože to, co se dělo, bylo vážně něco. Ještě jednou tedy přeji i vám všem, aby jste do Nového roku vstoupili alespoň se špetkou štěstí. :)












  • Share:

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Tu knížku si musím pořídit taky, doma už mám mléko a med :) Gratuluji dalšímu členovi kapely :D ! a ke koncertu :)

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat