Říjen 017

By Markéta Koutová - 3:41

Člověku se v životě stanou různý věci, ale paradoxem je, že především po těch špatných začne přemýšlet více sám o sobě - kdo je, kdo chce být, koho má kolem sebe... Těhlech chvílí uvědomění, jak jim s oblibou říkám, přijde hodně, ale každá nás poznamená jiným způsobem.
Jak už tedy můžete tušit, tak říjen pro mě byl především ve znamení těchto chvil a myslím, že už bylo na čase. Pár věcí se změnilo, pár věcí zůstalo a některé z mého života úplně zmizely.
Ostříhala jsem si vlasy, zlomila si malíček, zažila si svou první prodlouženou v tanečních, poznala pár super lidí, začala zpívat v kapele a je toho určitě ještě mnohem víc. Jednoduše měsíc změn a nových poznatků.
Nejvíc jsem určitě ráda za svou novou kapelu. Není to nic extra, zatím se spíše dáváme dohromady, ale baví mě to. Je to rocková kapela, takže zpívat rock je pro mě úplná novinka, ale jelikož jsem rockerka tělem i duší, tak to jde tak nějak samo.
Musím také zmínit, že události z těžkého září se se mnou táhnou pořád a možná se ještě nějakou dobu táhnout budou, ale je to hlavně v hlavě. Je to o tom, kdy se s tím já sama srovnám a dokážu za tím udělat tlustou čáru a už se nikdy neohlížet zpět. Zatím se ohlížím, ale určitě méně, než třeba na začátku října. Je to lepší a lepší... 
A co první prodloužená? Byla to zábava, ale při některých tancích jsem byla docela nemožná. Třeba valčík, který mi pořád vůbec nejde a včera se mě ho kamarád snažil naučit, ale marně, ale tančit ve tmě nad zářícím městem pod nádherným měsícem má také něco do sebe, i když to člověku vůbec nejde.
Upřímně doufám, že za měsíc už budu zase o kapku šťastnější. Koncept těhlech článků je pro mě trochu jako deníček. Ráda si zpětně čtu, co se dělo.
A jaký byl právě váš měsíc?

 









  • Share:

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Hezké fotky. Přeji ti, ať se vše co nejdříve spraví :))

    OdpovědětVymazat
  2. To je paráda, že máš novou kapelu :)! A moc krásné fotky. Můj měsíc byl ted samá změna a snad se to nějak trochu uklidní protože změny moc nemusím.

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé, tak to přeju, aby se ti malíček co nejdříve zahojil :) Je super, že si v sobě probudila rockerku a dělá tě to šťastnou. Věřím, že teĎ už bude jenom lépe. Hele mě ze společenských tanců šla nejméně polka - vždycky mě můj partner odhodil někam pryč z parketu :D!

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat