Září 017

By Markéta Koutová - 10:04

Ahoj všichni! Vím, že už je skoro konec října, ale tenhle článek už mám rozepsaný tak dlouho, že je mi líto ho nepublikovat. Za září se toho událo tolik, že jsem absolutně neměla čas na psaní. Občas mě až překvapuje, jak rychle se věci mohou měnit a můj aktuální status? Single. Opět. Ne vždycky je totiž všechno takové, jaké se to na první pohled zdá, ale řekla jsem si, že jsem teprve na střední a na střední bych si měla užívat zábavu a ne hledat lásku svého života.
V září také vyšlo najevo dost věcí, které jsem už skoro pokládala za uzavřené, ale opět se staly středem mého dění a musím říct, že mám teď opravdu velkou chuť bojovat za to, aby se vše urovnalo a já mohla být konečně šťastná. Občas je až zvláštní, jak se psychika člověka může ve stresových a vypjatých situacích změnit.
Kromě všech těch hrůz jsem také měla první taneční! :)

Upřímně jsem ráda, že je tento měsíc za mnou, ale vím, že na něj asi jen tak nezapomenu. Dost možná to byl ten nejhorší měsíc v mém životě a už nechci, aby se něco podobného opakovalo.
Jaké bylo vaše září? Doufám, že lepší než to mé...






  • Share:

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Tvůj rozchod mě mrzí, ale jak se říká, něco musí skončit aby něco nového, hezčího začalo. Já svojí lásku našla v maturitním ročníku :D <3 Mé září bylo ve znamená nástupu na vyšší odbornou školu, takže docela hektické.

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Jak píše Anička, něco starého končí aby mohlo přijít něco nového :) hlavu vzhůru, tvůj princ na tebe čeká ♥ Já na začátku září chodila ještě na brigádu a od poloviny jsem začala chodit na vysokou školu :) vůůbec se mi nechce učit :D :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat