Šaty na Věneček

By Markéta Koutová - 13:01

Ahoj všichni a hezký večer všem! Pomalu, ale jistě se mi blíží škola a tím pádem také taneční. Snad každá holka chce mít na každou prodlouženou a věneček ty nejkrásnější šaty a já samozřejmě nejsem výjimkou, takže jsme dneska s mamkou vyrazili nějaké ty šaty vybrat.
U nás ve městě máme jednu celkem fajn půjčovnu, kde pracuje jedna hrozně milá paní, která opravdu umí poradit. Jelikož jsem vysoká, tak mi poradila, že na mě nebudou vypadat dobře šaty s až moc širokou sukní,  protože v nich budu vypadat ještě větší, než jsem. Napřed mi přinesla na vyzkoušení dvoje šaty bez korzetu, které se mi moc líbily a už jsem si myslela, že mám vybráno, ale pak se mě zeptala, jestli si nechci zkusit jedny s korzetem, tak jsem tedy souhlasila a ještě, že jsem to udělala, protože ty jsem si nakonec vybrala. Nevím, jak to funguje na jiných věnečcích, ale u nás musí mít všechny dívky bílé dlouhé šaty, takže pak všechny vypadají jako nevěsty, ale to se mi právě líbí.
Šaty mám tedy zamluvené a za jejich půjčení budu platit 1500,-, což mi nakonec za svatební šaty nepřipadá až tak moc.
Omluvám se za černá ramínka, ale nějak mi ráno při oblékání nedošlo, že to k bílým šatům bude vypadat fakt špatně. :D


Moje volba! 



Které se nejvíce líbí vám? :)

  • Share:

You Might Also Like

19 komentářů

  1. bílé šaty mám snad ze všeho nejraději! na tobě se mi nejvíce líbí ty druhé a třetí. oboje mají fakt zajímavý vršek. ty druhé mají hezkou tu síťovinu a ty třetí zase hezky ozdobené ramínka. asi bych se rozhodla i podle účesu :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také, jsou takové jemné a prostě super :D :). Vidíš, nakonec jsem si vybrala ty první, ale bylo to strašné rozhodování, líbily se mi všechny. :)

      Vymazat
  2. ja osobne nemám rada takýto typ šiat... zbožňujem bielu, najviac, ako sa dá! ale strih a zdobenie, je pre mňa gýčové. však to je môj osobný názor! to neznamená, že nie sú pekné a že ti nepristanú :).
    ak by som mala poradiť jedny, tak v tých druhých sa pri tanci budeš cítiť najpohodlnejšie! nebudeš sa báť, že ti padnú ramienka, alebo to, že ich teda vôbec nemáš.. :).

    KEJMY ♥.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za názor :) určitě respektuji, že se každému líbí něco trochu jiného. Právě jsem se trochu bála, aby mi nepadaly, ale snad to bude dobré.

      Vymazat
  3. Všechny šaty jsou krásné - jak pro princeznu :) Nejvíc se mi líbí ty první, vybrala jsi dobře! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Za mě ty první nebo druhé ! :) Moc ti to sluší :) ať se taneční vydaří - ráda na ně s přítelem vzpomínám :D jak nám to moc nešlo ale i tak jsme tancovali :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) doufám, že na ně také budu ráda vzpomínat :D

      Vymazat
  5. Mně se nejvíce líbí ty první :) taneční byly jedním z nejlepších období mého života :) asi o tom jednou napíšu článek, ať se ti v tanečních líbí, je to zábava :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :)
      To bys určitě mohla, ráda bych si ho přečetla :)

      Vymazat
  6. Šaty jsou krásné ♥ líbí se mi nejvíc ty první :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ty první šaty jsou rozhodně nejhezčí! Dobře že sis vybrala právě je :) Já korzety nikdy moc nemusela, neměla jsem ho ani na imatrikulaci, taneční ani na maturiťák :D

    https://thewaybya.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :)
      Já jsem se toho korzetu taky trochu bála, ale moc se mi líbily :D :)

      Vymazat
  8. Ze všech třech se mi na tobě líbí nejvíce ty první :) Je to i tím, že jsem ze všech nejvíce jednoduché (nemám moc ráda zbytečně moc kamínků atd.)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné šatičky😊 ty třetí vypadají nejlépe 😊

    OdpovědětVymazat
  10. Pokud bys ještě někdy sháněla nějaké šaty, určitě se mrkni na tenhle online sekáč zde . Mají tam veliký výběr různých šatů a tak si myslím, vzhledem k ceně některých kousků, že je to ideální volba pro někoho, kdo nechce utrácet majlant za šaty :)

    OdpovědětVymazat