Červenec 017

By Markéta Koutová - 5:11

„Konečně to blbý léto!” Řekla jsem si v duchu, když mi naše paní profesorka předala vysvědčení. Letos jsem se na prázdniny opravdu hodně těšila, protože atmosféra v naší třídě byla koncem roku nic moc a já už jsem si opravdu nutně potřebovala odpočinout. Na léto jsem si moc plánů neudělala, chtěla jsem ho brát jako opravdu pouhý relax. Nějaké dny jsem trávila sama čtením knih, chozením na procházky, hrou na kytaru a klavír a psaním a jiné dny jsem byla se svým přítelem nebo přáteli. 

 Tohle je asi moje historicky první léto, které mám opravdu volné a můžu si víceméně dělat, co se mi zrovna zachce a musím říct, že mi to tak celkem vyhovuje. Nenudím jsem a jsem ráda, že mám konečně čas sama pro sebe. Jakožto introvert ten čas prostě potřebuju a o školní rok mi to strašně chybí.




Za červenec jsem také stihla pár výletů.. Byli jsme s přítelem a jeho rodiči v Hřensku, konečně jsem viděla Drážďany a také jsem byla na táboře, který je do 16 let, jezdím tam už docela dlouho a naprosto to tam miluju. Můžu tam konečně vydechnout, na chvilku se odprostit od života v našem malém městě a prostě jen žít. 




V červenci jsem hodně přemýšlela... O sobě, o ostatních, o tom co se mnou jednou bude... I když takovéhle myšlenky nemám ráda a většinou mě rozesmutní, tak mi asi dáte za pravdu, že je to potřeba.




Musím říct, že do školy se mi nechce ani trochu a představa, že už zbývá jen jeden měsíc mě hodně děsí, ale hodlám si ho užít naplno!
A jak trávíte prázdniny vy?


  • Share:

You Might Also Like

12 komentářů

  1. Taky jsem introvert, takže naprosto chápu, že potřebuješ nějaký čas jen sama pro sebe, taky to tak mám :) Já jsem celý červenec pojala jako relax, protože poslední měsíce toho na mě bylo vážně moc a potřebovala jsem klid :) Ale teď v srpnu a v září mě čekají 3 dovolený/výlety v zahraničí, takže myslím, že od pátka mám po klidu :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne fotky! :) Páči sa mi najmä foto so žltými ružami, sú to moje najobľúbenejšie kvety. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezký článek :) rozhodně je super, že se chceš sama rozvíjet, já občas taky přemýšlím, ale máš pravdu, je to potřeba :) taky se mi nechce do školy, ale mám ji i v létě, protože dodělávám nějaké zkoušky :) ale na ty přednášky a semináře se netěším :D
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné fotky! A žluté růžičky jsou super :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vztahy ve třídě nejsou skoro nikdy ideální... Jsem ráda, že jsem letos odmaturovala a už do té školy nemusím. Trávit tolik času s lidmi, co jsou falešní, hloupí a nepřející není opravdu nic pro mě. Naštěstí jsem se postupem času naučila to nějak neřešit a spíš se nad tím pousmát. Užívej léta a nemysli na školu, když nemusíš :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ja som mala na gympli veľmi zlý kolektív a som rada, že teraz už som na výške a tam ľudia majú viac rozumu a sme pomerne v pohode trieda :) Aspoň nikto neohovára priamo pred očami toho človeka...Ale užívaj si kým sa dá, kým je leto :) Ale uznávam, že ide veľmi rýchlo :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také už se těšim na vysokou v tomhle ohledu.. děkuji :)

      Vymazat