Srpen 017

By Markéta Koutová - 4:15

Moc dobře vím, že už je 5. září a že tento článek měl vyjít před několika dny, ale snažila jsem se užít si poslední dny prázdnin naplno a na psaní jsem tak úplně neměla čas. 

Nevím jak vám, ale mně srpen utekl neskutečně rychle a to i přesto, že jsem všechen svůj čas trávila doma, s přáteli a nebo s přítelem. Nebyl to pro mě asi úplně nejjednodušší měsíc, ale ty zlé okamžiky na plné čáře předčily okamžiky dobré a doufám, že už se věci budou vyvíjet jen dobře. 
Musím říct, že už teď mi to léto chybí a do školy se mi nechtělo ani trochu. Bude mi chybět ten volný čas a nic nedělání.
V srpnu jsem si také uvědomila, na kom a na čem opravdu záleží a zjistila jsem, že ne každý je takový, jaký jsem si myslela, že je. Pár lidí mě zklamalo, ale to mě opět posunulo dál. Mimo jiné jsem zjistila, jak těžké občas může být ovládat své city, protože jsem poněkud citlivější povahy, ale když člověk chce, tak se vším může něco udělat a já jsem si řekla, že se v novém školním roce pokusím více ovládat a více si uvědomovat svou vlastní hodnotu
 


















Všem přeji dobrý poprázdninový start!

  • Share:

You Might Also Like

17 komentářů

  1. Ta kočička vypadá úplně stejně jako naše :) hodně štěstí do dalšího školního roku, mně semestr začíná až za dva týdny :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super fotky :-) Vždy sa nájdu ľudia, kt. nás sklamú ale o to je krajšie nájsť tých pravých ľudí, kt. tu budu pre nás stále. Prajem veľa úspechov v škole :-)

    OdpovědětVymazat
  3. pěkný fotky hlavně ten západ slunce ty mám strašně ráda, taky mi přijde, že srpen strašně rychle utekl

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásné fotky :) držím palce ve škole ! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvelé fotky ! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem si přes prázdniny trošku protřídila lidi, s kým se chci a nechci bavit, kdo mi do života něco dává a kdo naopak bere.. Fotečky jsou super :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc krásné fotky plné sluníčka! :) Takové mám ráda. Je dobré, že sis uvědomila tyto věci. Sebepoznání je důležité.

    thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné fotky, to léto my začíná chybět :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Miluju tyhle články s hromadou fotek :)

    OdpovědětVymazat